QUI SÓC?

Hola! Em dic Nil Matamala i vaig nèixer a Vilobí d’Onyar (Girona) l’any 1997. Quan tenia 5 anys em vaig apuntar a un curs de màgia a la botiga Zeppelin de Girona, i des de llavors que no he parat d’apendre’n i de fer espectacles.

Nil-petit-web
Imatge de perfil

Amb només 7 anys vaig començar a formar part del grup Vilobí Màgics, i només un any més tard ja vaig participar amb el grup a programes com Tienes Talento (Cuatro), arribant a la semifinal d’aquella edició.

Gràcies a aquest fet vaig començar a fer els primers espectacles amb public que anava més enllà de la família i dels amics. L’any 2008 vam actuar per primera vegada a la festa major de Vilobí, reunint de public a més de 400 persones.

A partir d’aquí he anat millorant, aprenent, i perfilant el meu perfil com a mag, actuant per tot Catalunya i participant i actuant en numerosos festivals reconeguts arreu del territori (Festival Li Chang de Badalona, Festival FIMAG o bé el Festival MAGICUS, entre d’altres).

Actualment, i després de 15 anys il·lusionant a gent arreu del país, continuo amb la mateixa il·lusió com la que tenia aquell nen de 6 anys quan, per primer vegada va agafar una baralla de cartes.

Màgia de prop

I TU... ET DEIXES IL·LUSIONAR?